Passbeskrivning

Här ser du några exempel på vad kom i formkursen kommer att innehålla:

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Cirkelträning

Stationspass där vi blandar olika övningar med styrka och kondition. Är ett funktionellt pass där vi använder oss av olika redskap för att bli starkare i vardagen. Ett krävande intervallpass.

IMG_1441

Box -Styrka

Tufft pass med olika slagkombinationer och kickar. Absolut det populäraste passet!

IMG_2246

Tabata-Kondition

Tabata är en intensiv träningsform som går ut på att man utövar en rörelse/övning i 20 sekunder och därefter vilar i 10 sekunder. Detta gör man sammanlagt 8 gånger = 4 minuter. Sen byter vi rörelse/övning och kör igen 🙂   Övningarna blandas så att du både får styrka och kondition.

 X-fit

På detta pass får du mellan 3-5 övningar där du utövar varje övning ca 10 ggr och sen hoppar direkt till nästa övning. Detta gör du mellan 5-7 min sen tar vi en paus och byter övningar. Svettigt, omväxlande och roligt 🙂

cross fit i hamnen

Sandballs

Sandballs är en säck fylld med sand som vi använder som redskap för att träna upp vår styrka och kondition. Ett riktigt bra funktionellt pass för dig som vill bli starkare.

Sandballs vid Malen

TRX

TRX är en helt ny typ av träningsmetod där man använder sig av funktionella kroppsövningar. Du tränar styrka, smidighet och kondition. Träningen är rolig och allsidig och du får garanterat resultat

bild3

Funktionella styrketräningspass

Pass som stärker samt skapar stabilitet och styrka i hela kroppen  för att minska skaderisken i din vardag.
Detta innebär att man stärker de muskler som utövar en funktion i din vardag, på jobbet eller din fritid. Funktionell träning anpassas för den enskiljda individen och är en mycket varierad träningsform. Detta är en träningsform som passar alla, man som kvinna, tränad som otränad.

Backträning

Här jobbar vi med intervallträning upp och ner för en backe. Ibland med gång, ibland med löpning och ibland med tyngder. Allt utefter din egen förmåga.

Backträning utanför Skansen

bild6

Trappträning

På detta pass höjer vi pulsen rejält genom att ta oss uppför olika långa trappor, gående eller löpande beroende på vad just du orkar med.  Men passet kan även innehålla styrketräningsövningar som tex. utfall, grodhopp, armhävningar, tricepsdipp mm.

Träning i Lejontrappan

One Response to “Passbeskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.