Recensioner


  • Bästa träningen någonsin!! �Har tränat på många ställen, men den här är den bästa. Man går därifrån med en skön känsla i kropp och själ. Anne är en stor inspiratör och får alla att känna sej välkomna!

/ Ingela Billberg – 30 kg

  • För sisådär en fyra år sedan började jag träna med Studio4 och Yrhättan;) Det blev en vändpunkt för mig. Har fått en helt ny livsglädje pga galet kul träning. Tappat 10 kg men aldrig genom medveten bantning utan med träning och kostrådgivnin. Har man inte träningsvärk i hela kroppen så har man det i skrattmusklerna. Tack gode Gud för Anne.
Version 2

/Bodil Henningsson – 10 kg

Jag vill tacka dig så himla mycket för all hjälp med träningen och att komma i form igen efter mitt 3:e barn. Jag har tränat hur mycket som helst innan men redan efter 6 månader med Studio4 känner jag en enorm skillnad med både figuren och med konditionen. Jag kan springa fler kilometer nu utan att pausa. Du är så proffsig, verkligen! Ser fram emot nästa pass/kurs.

Före
Efter

/Hanaa Albert


Träning när den är som bäst. Svettigt & vansinnigt roligt. Anne’s energi smittar av sig & man bär den med sig i flera dagar!!

/Lise-Lotte Åhlander Jansson

Studio4 har helt klart den roligaste träningen jag vet. Ovissheten inför vad som ska hända varje gång gör att man går dit lika förväntansfull som ett nyfiket barn. Den styrka som jag byggt upp här, har jag inte lyckats uppnå någon annanstans. Anne är alltid lika sprudlande glad och lika pigg som en Duracell-kanin:) Det är i princip omöjligt att inte smittas utav hennes energi!

/Ingegerd Persson

När träningsvärken smyger sig på sakta, ja då vet man att man haft ännu ett roligt o effektivt pass med bästa Anne 

/Pernilla Sandberg

Comments are closed.